Vård av högsta kvalitet

levererad med omsorg

Vår legitimerade personal hjälper dig med allt från vaccination till medicinsk utredning och operation. Du känner ditt djur och genom en god dialog kan vi tillsammans säkerställa att ditt djur får precis den vård och omsorg den behöver.

Det är vi som jobbar på kliniken

Stephanie Smeikal Rudén

Legitimerad veterinär och Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Jag tog min veterinärexamen 2010 på veterinärmedicinska universitetet i Wien. Under min utbildningstid läste jag även en termin som utbytesstudent vid SLU i Uppsala och praktiserade periodvis hos Distriktsveterinärerna i Jämtland.


2010 flyttade jag till Jämtland och började som klinikveterinär på djursjukhuset, där jag bland annat har jobbat med både utredningsfall, vårdpatienter, akutsjukvård och akutkirurgi. Numera är jag även stolt Specialist i hundens och kattens sjukdomar. 2012-2014 genomförde jag en 2-årig certifierad fördjupningsutbildning i internmedicin.

 

Sen 2021 är jag en del av Dille Gård, där jag har undervisat inom djursjukvård och nu fått den fantastiska möjligheten att vara med vid uppstart av en ny smådjursklinik.

 

Jämtland ser jag som mitt hem där jag bor med min familj, bondkatten Bamse, pointern Mattis och ett gäng hönor. Fritiden tillbringar jag helst hemma med min familj och jag älskar att sjunga i kör.

Sofia Israelsson

Legitimerad Djursjukskötare och Hundfysioterapeut

Jag har jobbat som djursjukvårdare/djursjukskötare sen 2002, mestadels på djursjukhus. Min legitimation som djursjukskötare tog jag 2014. Jag började tidigt vidareutbilda mig inom bland annat akut/intensivvård och anestesi och är även certifierad för att jobba med rehabilitering av hund och katt. 

 

Till största del har jag jobbat med att söva hundar och katter inför både akuta och planerade operationer, men även uppskattat att träffa patienter på mottagningen. Under ca 15 års tid har jag även ansvarat för att rehabilitera hundar och katter efter skador, sjukdomar eller operationer. Förebyggande friskvård är också något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

 

Fritiden spenderar jag helst med att åka alpint eller vara med familjen och vår border collie Mini uppe till fjälls eller i skogen. 

 

Jenny Nordberg

Legitimerad veterinär

Jag tog min veterinärexamen 2011 vid SLU i Uppsala, och började därefter direkt att jobba på djursjukhus med siktet inställt på att lära mig så mycket som möjlig.

 

Jag har vidareutbildat mig inom kirurgi, ultraljudsdiagnostik och akutsjukvård. Sedan några år är jag lärare i djursjukvård på Dille Gårds vuxenutbildning, vilket är väldigt roligt då jag älskar att dela med mig av mina kunskaper.

 

Tillsammans med min man är jag uppfödare av Holländsk Herdehund och jag tävlar aktivt i hundsporten IGP med mina hundar. Fritiden tillbringar jag helst här hemma i vårt fantastiska Jämtland tillsammans med familj och hundar.

Ellinor Wede

Legitimerad veterinär & Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Jag tog min veterinärexamen 2012 från SLU i Uppsala. Efter examen fick jag jobb som klinikveterinär på djursjukhus där jag jobbat på olika avdelningar. 2012-2014 genomförde jag en 2-årig certifierad fördjupningsutbildning i internmedicin. Jag har även genomgått utbildningen till Specialist i hundens och kattens sjukdomar.

 

Jag började jobba på Dille Veterinärklinik hösten 2022 och trivs väldigt bra med den familjära känslan, närheten till patient och djurägare och möjligheten att följa patienterna. 

Mig kan man träffa både på operationsavdelningen och mottagningen. Jag är särskilt intresserad av mjukdelskirurgi, medicinska utredningar och ultraljud. Inom internmedicinen ligger endokrinologi (hormonella sjukdomar, t.ex. diabetes) mig varmt om hjärtat.


Hösten 2022 blev jag invald i Svenska veterinärförbundets smådjurssektion som Sveriges representant i FECAVA (Federation of European Companion Animal Veterinary Associations), en europeisk organisation som strävar efter att utveckla och förbättra den veterinära smådjursvården.


Jag är född och uppväxt i Skåne utanför Lund. Jag flyttade till Jämtland efter examen 2012 och bor nu utanför Östersund med min familj.

Sara Jakobsson

Djurvårdare nivå 2

Jag har jobbat som receptionist och djurvårdare på djursjukhuset i 8 år. 2015 gick jag D9, en utbildning i läkemedelshantering för att bli djurvårdare på nivå 2.

 

I September 2022 började jag arbeta på Dille Veterinärklinik. Det bästa med mitt arbete är att möta nya människor och djur varje dag och det är jätteroligt att jobba på en nystartad smådjursklinik med fantastiska kollegor.

 

Fritiden spenderas med familj, vänner och djur. 

Är gärna i skogen eller till fjälls för ripjakt eller skidåkning med min jaktspringer Fejjen och engelska settern Prima. 

Nina Isaksson

Djurvårdare nivå 3

Jag började jobba som djurvårdare 2015 på en hästklinik för att sedan gå över och jobba på djursjukhus och smådjur. Där har jag jobbat mycket med akutsjuka djur men också inneliggande djur. 

 

2020 vidarutbildade jag mig till djurvårdare nivå 3 och fick utveckla mina kunskaper inom anestesi. 

 

Jag uppskattar verkligen mitt jobb då jag lär mig nått nytt varje dag och det är stora variationer. Jag spenderar mycket tid i stallet där jag har egna uppfödningar av hopphästar som jag tävlar aktivt.

 

Annars älskar jag att vara till fjälls och jaga med mina stående fågelhundar och umgås med min familj. 

 

 

P.S superrädd för marsvin. 

Elena Nilsson

Legitimerad djursjukskötare

Min historia börjar på Dille Gård Naturbruksgymnasium där jag pluggade Naturbruk Islandshäst i gymnasiet. Jag tog studenten 2012 och efter något sabbatsår i Kanada och på Island så började jag på universitetet i Uppsala.

 

Jag tog examen 2017 som Legitimerad Djursjukskötare.

Direkt efter examen började jag på ett djursjukhus där jag jobbade i lite över 5 år. Jag gjorde flytten till Dille Veterinärklinik November 2022.

Jag har under åren gått mindre utbildningar och har certifikat som Hygienombud. Jag har jobbat mest på operationsavdelningen med att söva sällskapsdjur samt på vårdavdelningen där jag medicinerat och skött omvårdnaden av patienterna under alla dygnets timmar. 

 

Fritiden spenderas i stallet med min Islandshäst eller med mina Engelska settrar på fjället, i skogen eller på skidorna.Anna Björk

Legitimerad sjukgymnast med inriktning idrottsmedicin, djurvårdare nivå 2, cert. hundfysioterapeut.

Jag startade Björks Hundrehab 2010 där jag samarbetade med flertal veterinärkliniker.
2016-2020 arbetade jag på Östersunds Djursjukhus med rehab framförallt.
Jag började på Dille Gård Naturbruksgymnasium 2020 som lärare på profilen hund.
 
Jag har tre engelska settrar som jag delar livet med, vi älskar att vara ute i skog och på fjäll. 
Att umgås med vänner och familj betyder mycket för mig. Jag har en liten uppfödning av engelsk setter med namnet Björkvattnets, senaste kullen var 2015.

– en del av Dille Gård 

 

 

Boka vår fantastiska hundhall

I Dilles moderna hundhall kan du träna agility, lydnad, följsamhet och mycket mer. Vi har goda möjligheter till träning och erbjuder ett trevligt underlag i inomhusmiljö för både hundar och deras ägare. Möjligheter att boka föreläsningssal finns också i mån av tillgänglighet. Boka tid direkt eller kontakta oss på info@dillegard.se med din förfrågan. 

Vi bryr oss om din integritet

När du besöker oss behöver vi hantera olika personuppgifter. Det gör vi i enlighet med dataskyddslagstiftningen och vår policy finns att tillgå i sin helhet på dille.se/integritet. 

 

 

I korta drag har du alltid rätt att 

  • Få en digital kopia av dina personuppgifter
  • Rätt att begära korrigering och radering av dina personuppgifter
  • Invända mot och begränsa behandlingen av dina personuppgifter

 

Vår policy för hantering av personuppgifter omfattas även av följande rutiner:

  • Våra uppgiftsbehandlingar dokumenteras löpande i Dille Bolagens Behandlingsregister
  • Uppföljning och utvärdering av vår hantering av personuppgifter ska ske minst årligen
  • Eventuella incidenter rörande personuppgifter som vi behandlar ska utan dröjsmål rapporteras till styrelsen. Styrelsen ska utan onödigt dröjsmål och senast inom 72 timmar anmäla incidenten till Datainspektionen samt i övrigt vidta nödvändiga åtgärder med anledning av incidenten
  • Personuppgiftbiträdesavtal upprättas i de fall vi anlitar underkonsulter eller underleverantörer av olika tjänster som rör behandling av personuppgifter.
  • Våra krav på att personuppgifter hanteras enligt Dataskyddsförordningen ska alltid säkerställas vid upphandling och utveckling av IT-lösningar och tjänster, och ska vara en del i kravspecifikationen.
  • Vi säljer eller förmedlar aldrig personuppgifter till tredje part utan skriftligt samtycke. Vi säljer eller förmedlar aldrig personuppgifter till land utanför det Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet (EES).
 
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor

Dille Veterinärklinik

Legitimerade veterinärer

Besöksadress: Dille 244

836 95 Ås

Öppettider

Mån – Tor 08:00-17:00
Fre 09:00-16:00

Lunchstängt 12:00 – 13:00