Om ditt djur behöver vård finns vi här för er

Dille Veterinärklinik har ett erfaret team veterinärer, leg djursjukskötare och djurvårdare som alla är engagerade att hjälpa dig och ditt djur på bästa sätt.

 Medicinska utredningar

Med eget laboratorium, röntgen och ultraljud kan våra erfarna veterinärer erbjuda medicinska utredningar av hög kvalité. 

 

God kommunikation genom utredningens alla steg är viktig för oss. Vårt mål är att utifrån vår medicinska expertis ge tydliga rekommendationer angående fortsatt utredning och behandling. Samtidigt är det självklart för oss att det är du som i slutändan avgör vad vi ska hjälpa dig och ditt djur med. 

Akuta sjukdomsfall

Det går alltid bra att höra av sig till oss om du upptäcker att ditt djur inte mår bra.

Ibland kan vi ge lugnande besked, men om det behövs så gör vi alltid vårt yttersta för att kunna hjälpa dig och ditt djur utan dröjsmål.


Vi har möjlighet att ta emot akut sjuka eller skadade djur.
Kirurgi

Kirurgi kan bli nödvändigt för att behandla ditt djur. Hos oss finns en välutrustad operationssal för enklare ingrepp och mer avancerade bukoperationer.

 

Våra erfarna veterinärer finns med dig och ditt djur hela vägen. 

Förebyggande hälsovård

Vi vill vara ditt självklara val för förebyggande hälsovård och vi gör alltid vårt allra bästa för att ditt djur ska trivas under besöket.

Förutom vaccination, SKK- röntgen och friskvård så erbjuder vi även träningsbesök.

Vid ett träningsbesök kan du träna ditt friska djur på att bli undersökt med målet att det ska få en positiv upplevelse av att komma hit.

Vi har en legitimerad sjukgymnast som du kan boka tid till för både förebyggande genomgångar och rehabilitering efter skada, operation eller sjukdom.

Ett urval av våra behandlingar

Dille Veterinärklinik

Legitimerade veterinärer

Besöksadress: Dille 244

836 95 Ås

Öppettider

Mån – Tor 08:00 – 17:00
Fre 09:00-16:00

Lunchstängt 12:00 – 13:00